Gépkölcsönző Budapest

Akadtak otthon teendők, de nem szeretnél gépparkot vásárolni? Vedd igénybe Szerszámos Józsi gép és szerszámbérlés szolgáltatását, válassz Józsi gépparkjából gépeket szerszámokat! 

Gyorsan össze kellene szerelni egy IKEA-s bútort, fel kellene újítani a lakást, vagy a házkörül a kertben akadtak teendők? Takarítani, szerelni, bontani, építeni szeretnél? Nincsenek szerszámaid?

Józsi széles választékából, gépkölcsönző szolgáltatásánál megtalálod mindazokat a gépeket, amelyekre mindenképpen szükséged lehet. Husqvarna, Bautool, Hikoki, Bosch, Karcher, Hitachi, Makita, Black & Decker, Dedra Ded, Metabo márkákat mind megtalálod! Hát nem praktikus? Kiválasztod a kívánt gépeket és szerszámokat, Józsinak megmondod hogy mennyi időre szeretnéd, házhoz visszük majd miután végeztél vele, elhozzuk tőled. Ez igazán rugalmas!  

Ne pocsékold el a pénzed vacak szerszámokra, ne fizess ki vagyonokat a gépekért, Józsi örömmel kölcsönadja Neked! Takarékoskodj okosan, használj profi gépeket, hogy profi és igényes munkát adj ki a kezeid közül! 

Ha elromlott a szerszámod, Józsi megjavítja! A kölcsönözhető gépeket és szerszámokat folyamatosan minőség ellenőrzésnek vetjük alá, ezért biztos lehetsz benne, hogy jó gépeket fogsz kölcsönbe kapni!

Bérlési tájékoztató

Bérlés Menete

Csak rendeld meg és ki is visszük!

A számítás: 100% az 1 napos bérlés

Bérlési időszak Árképzés Példa
2 óra 60%-a az 1 naposnak 4 800 Ft
4 óra 70%-a az 1 naposnak 5 600 Ft
1 nap 100% 8 000 Ft
2 nap 200% 16 000 Ft

Szállítás díja:

Bérlési időszak Árképzés
1 nap 5000 Ft oda 5000 Ft vissza
2 nap 5000 Ft oda-vissza szállítás díja
3 naptól ingyenes

FONTOS: BÉRLÉSI FELTÉTELEK

belvarosi-lefedettseg

BUDAPESTI HELYSZÍN

A bérelt kisgépeket a 1.,5.,6.,7.,8.,13. kerületben ingyen kiszállítjuk a háza elé, és szükség esetén ingyen vissza is visszük.

szemelyes-tanacsadas-icon

SZEMÉLYI IGAZOLÁS

A bérlőnek rendelkezni kell érvényes személyi igazolvánnyal és lakcímkártyával

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

1136 Budapest Tátra utca 18.

Nyugati pályaudvartól 5 perc séta

nyitvatartás

Hétfő –  Péntek: 6:30-16:00
Szombat: 7:30-14:00
Vasárnap: 7:30-13:00

Rólunk

Az online szerszámbérlés új dimenziót nyitott meg mindenki előtt, nincs többé sorban állás, nincs idegeskedés, parkolóhely keresés! Rendelj szerszámgépet tőlünk, házhoz visszük és ha végeztél vele elhozzuk tőled. Kártyával és készpénzzel is tudsz nálunk fizetni. Ne feledd el, ha bajban vagy, Józsi veled van!

Kapcsolat

Scroll to Top

Megnyilt új üzletünk a Margit körúton

Kell egy szerszám?

1024 BUDAPEST MARGIT KÖRÚT 39.