Ne maradj le az újdonságokról!

Bérlési kategóriák:

Keresési beállítások:

Csempevágó bérlés

Terméktípus

Árkereső

  

Burkolási munkák során elengedhetetlen eszköz a csempevágó.

Legyen szó bármilyen méretről mi felkészültünk rá: 600 mm-es; 600 mm lézeres; 900 mm-es; 1000 mm lézeres; 1200 mm lézeres csempevágókkal várunk kölcsönzőnkben ahol ezeket a gépeket bérelheted, megveheted, megrendelheted. Ha vonalazgatni sincs kedved kompromisszunként tudjuk ajánlani lézervezetős csempevágóinkat is. Nagy mennyiség vágásához ajánljuk a vizesvágó használatát. Bautool csempevágóink kedvező áruk mellett kiforrott konstukcióval rendelkeznek: robosztus összetett talprészel ellátott és a csempék számára megfelelő párnázott felülettel vannak ellátva. Emellett kihajtható oldalsó karokkal rendelkeznek a csempék megfelelő kitámasztásához.

Mindemellet előnyei közé sorolhatjuk hogy a vágórész vezetősínje nem a barkács hengeres cső hanem egy erős „H” profilú elem amelyen az állítható vágórész csapágyazással rendelkezik a megfelelő futás érdekében. A beépített lámpa és lézervonal kivetítő megkönnyíti a munkát. Ezen felül nagy előnye a cserélhető vágókerék amit szintén külön árulunk is a csempevágókhoz.
Mint minden eszköznél ennél is figyelnünk kell a használati körülményekre például: ne legyen törmelék se a gépen se a gép alatt és stabil, vízszintes, sima felületre helyezzük azt a vágás során. A bevágott felületen nem kell többször áthaladni, illetve a letörésre a megfelelő talpésszel ezt könnyen elvégezhetjük.

Scroll to Top

Megnyilt új üzletünk a Margit körúton

Kell egy szerszám?

1024 BUDAPEST MARGIT KÖRÚT 39.