Ne maradj le az újdonságokról!

Bérlési kategóriák:

Keresési beállítások:

Csiszológép, darabológép bérlés

Terméktípus

Árkereső

  

Csiszoló gépek: kisflex; nagyflex; szalag csiszoló; zsiráf csiszoló;multifunkciós csiszoló; parkettacsiszoló-szélező.

Általában minden vágás után a következő fázis a csiszolás. Ezen a téren is felkészültek vagyunk, több megoldást kínálunk, legyen az fém, fa, kőzet, mesterséges vagy természetes anyag. Kis sarokcsiszolók 115,125-miliméteres csiszoló és vágó tárcsákhoz, csiszoló talpakhoz, gyémántfúrókhoz is. Nagy flexek 180 miliméteres vágó és csiszolótárcákhoz, talpakhoz. Multifunkciós csiszoló a kicsi, nehezen hozzáférhető helyekhez is cserélhető csiszoló és akár vágófejekkel. Szalagcsiszoló a nagyobb vízszintesen történő gyors, folyamatos munkavégzéshez különböző csiszoló finomságokkal. Rezgőcsiszoló a kissebb felületek finom kismozgásu megmunkálásához.

Festők kedvence a felújítási, építési munkák utáni felület előkészítéshez használatos teleszkópos falra és akár plafonra is használható úgynevezett „csiszoló zsiráf” amelyhez akár porszívó is csatolható a kevesebb porképződéshez.

Parketta csiszolásához is kínálunk megoldást a parkettacsiszolóknál méltán híres Künzle&Tasin márkájú olasz ipari parkettacsiszoló formájában. Ennek a gépnek is saját porgyűjtő zsákja van aminek használatával elkerülhetjük a terület, helyiség felesleges koszolását. Utómunkáira a szintén Künzle&Tasin szélezőt ajánljuk ami a fal mellett, széleken történő munkavégzés megfelelő eszköze lehet.

Scroll to Top

Megnyilt új üzletünk a Margit körúton

Kell egy szerszám?

1024 BUDAPEST MARGIT KÖRÚT 39.