Ne maradj le az újdonságokról!

Bérlési kategóriák:

Keresési beállítások:

Festőszerszám bérlés

Terméktípus

Árkereső

  

Hőlégfúvó pisztoly (hőlégfúvó, festékégető), tapéta gőzölő, festékkeverő

Vannak olyan esetek, amikor a régi, többször átfestett ajtók, ablakok, kerítések vagy egyéb használati tárgyainkról már nagyon is ajánlatos a testes bevonatok eltávolítása. A munka nem kellemes, és elég hosszadalmas is, különösen, ha tagolt felületekről van szó. Az ilyen munkáknál ha nem akarunk kémiai anyagot használni környezet és tüdőbarát megoldás lehet a hőlégfúvó pisztoly.

Festés elött szintén környezetbarát a gőzzel működő tapétaleszedő amely megoldás a tapéták leválasztásához vegyi anyagok nélkül. A 3 fokozatban állítható gőzölő kar és a kiegészítő gőztalp segítségével egész tapéta csíkokat le lehet választani. A hosszú és rugalmas gőztömlő kényelmes, nem fárasztó és biztonságos munkavégzést biztosít.

Festékkeverő másnéven elektromos keverőgép folyékony anyagok (festékek, ragasztók), por alakú anyagok (habarcs, vakolat stb.), valamint építőipari anyagok, festékek, glettek, ragasztók, vakolatok és egyéb hasonló anyagok keverését szolgálja. Az anyag szerkezetétől és mennyiségétől függően megfelelő keverőszárat kell alkalmazni. A keverőszár típusát a kevert anyag csomagolásán található információk alapján kell megválasztani.

Scroll to Top

Megnyilt új üzletünk a Margit körúton

Kell egy szerszám?

1024 BUDAPEST MARGIT KÖRÚT 39.