Ne maradj le az újdonságokról!

Bérlési kategóriák:

Keresési beállítások:

Fűrészgép bérlés

Terméktípus

Árkereső

  

Dekopírfűrész, körfűrész, orrfűrész, gérvágó, horonyvágó/daraboló.
Fűrészelési megoldásaink számodra:

Dekopírfűrész a kissebb-nagyobb munkák általános eszköze lehet. Kínálatunkban többféle felhasználásra találsz fűrészpengéket hozzá. Legyen szó fa, fém, műanyag vágásáról, megmunkálásáról. előnyei a könnyű kezelhetőség és a fordulatszám szabályzás mellyel az elvégzendő munkához opcionálisan állíthatod be a kívánt sebességet. A különféle fogazások sok terhet levehetnek a válladról.

Ha nagyobb felületek egyenes vágásáról van szó akkor a körfűrészeink tehetnek neked hasznos szolgálatot. Egy kis hozzáértéssel ezekkel is könnyen boldogulhatsz.

Az orrfűrészek szintén könnyen barátaiddá válhatnak univerzális felhasználási lehetőségeik miatt, egyszerű pengecsere és többféle fűrészlap áll rendelkezésedre legyen szó akár fa, fém, műanyag vagy tégla vágásáról.

Gérvágó gépeink egy pár egyszerű gyors beállítás után igen nagy segítséget nyújthatnak a nagy mennyiségű, azonos szabásmintájú elemek elkészítésénél. Akár fém, akár fa vagy műanyag a vágandó tárgy a lézeres rávetítés és a lámpa is igen nagy szolgálatot tehet munkád során.

Horonyvágó gépeink felújítás építkezés során a falakban kialakítandó vezetőhornyok kialakításában hasznos segítőtársak. Gyémánt vágótárcsája könnyen boldogul akár kissebb átalakítások, bontások során is. Elszívónak akár porszívóval is összekötheted igy a porképződés sem akadály többé.

Scroll to Top

Megnyilt új üzletünk a Margit körúton

Kell egy szerszám?

1024 BUDAPEST MARGIT KÖRÚT 39.