Ne maradj le az újdonságokról!

Bérlési kategóriák:

Keresési beállítások:

Fúrógép, csavarbehajtó bérlés

Terméktípus

Árkereső

  

Minden lakásban előbb-utóbb szükséged lehet egy eszközre mellyel könnyedén felhelyezhetsz egy polcot vagy képet a faladra akár egy karnist a plafonra. Ezekhez is nyújtunk megoldást akár kissebb akár nagyobb gépet kell használnod a feladathoz. Akár tégla akár betonfal vagy egy egyszerű hobbyfelhasználás a cél igyekszünk megtalálni neked a megfelelőt.

Akkus csavarhúzó/fúrógép az egyszerűbb fúrásoktol a gipszkartonozásig hű társad. Ebből lehetőséged van ütvefúró funkcióval ellátott gép bérlésére is.

Fa fúrásához a kínálatunkban sokféle átmérőjű fafúró csigát is találsz.
Ha csak csavaroznál ehhez is tudunk egyszerűbb akkus csavarozó gépet adni. Ezeknél a kis súly és méret előnyös lehet a kényelmetlen pozícióban végzett munkához, nehezen hozzáférhető helyekhez.
Nagyobb lélegzetvételű, esetleg bevasalt beton fúrásához Hikoki (Hitachi) ütvefúró gépeink kiváló társaid lehetnek. Ezek sds befogású fúrószálakkal elláthatóak legyen az kétélű vagy négyélű.

Szükség esetén bontókalapácsot is tudunk adni neked fúró funkcióval ha éppen erre lenne szükséged. Ezek sds max befogásukkal akár egy fal áttörésénél is segítségedre lehetnek.

Tartozékellátásunk folyamatos, partnereinktől a számodra legmegfelelőbb kiegészítőt veheted meg nálunk vagy rendelheted meg a rendelkezésünkre álló katalógusból. Fontos hogy lehetőleg minden felhasználást érintő paraméterről tájékoztatni tudj minket a megfelelő eszköz kiválasztásában nyújtott segítségnyújtáshoz, így egyszerübben tudod elvégezni a kívánt feladatot.

Scroll to Top

Megnyilt új üzletünk a Margit körúton

Kell egy szerszám?

1024 BUDAPEST MARGIT KÖRÚT 39.