Takarítógép bérlés

Száraz-nedves porszívó, kárpittisztító, magasnyomású mosó.

Legyen szó akár egy helyiség felújítás utáni takarítás vagy felújítás közben szerszámra csatlakoztatott elszívási feladatról száras-nedves porszívóink elvégzik a nekik szánt feladatot. Különböző tartozékokkal vannak felszerelve és ipari felhasználhatóságuk miatt megbízhatóan végrehajtanak többféle munkát. Akár kissebb méretű építési törmelék vagy porzsák nélkül vizes anyagok felszívására tervezték. Egyszerűen kezelhetőek akár egy otthoni porszívó.

Amennyiben bútorod huzatát, szőnyeged fényét vagy autód belsejét varázsolnád újra megoldást jelenthet számodra ha egy kárpittisztítót bérelsz tőlünk. Természetesen ez is ipari gép. Kétféle szélességű fejjel rendelkezik a többféle felhasználás céljából és a felület előkezelését is megoldja a magasnyomású permetezőrendszere segítségével. A nagy szívóerő garantálja számodra a tökéletes tisztaság érzését.

Ha kertedben teraszodon vagy akár a garázsban is szeretnél alapos takarítást végezni akkor magasnyomású mosónk egy hosszabbítóval és kerti locsolótömlővel kiegészítve társad lesz a kosz, lerakódások, elszineződések eltávolítása során. Megfelelő kiegészítőkkel ellátva a terasz felsikálását, a kocsi mosását, a felhajtód rendbetételét (a biztonsági utasításokat szigorúan betartva!) is könnyen el tudod végezni.

Scroll to Top
Szerszámbérlés Budapest belvárosában - szakértőktől - Szerszámos Józsi

Bővült nyitvatartásunk!

Vasárnap is nyitva!

Szerszámbérlés Budapest belvárosában - szakértőktől - Szerszámos Józsi

Szerszámbérlés Budapest Belvárosában

Szerszámbérlés.hu