Ne maradj le az újdonságokról!

Bérlési kategóriák:

Keresési beállítások:

Tömörítőgép bérlés

Terméktípus

Árkereső

  

Döngölőbéka, lapvibrátor, tűvibrátor

A döngölőbékák a legújabb fejlesztésű benzinmotorral szerelt vibrációs döngölő. Alkalmas építési munkagödrök tömörítésénél, alapozás előkészítésénél, közműépítéseknél, stb. A beépített motorok hosszú élettartamot biztosítanak, és csekély karbantartási igényük miatt gazdaságos üzemeltetésűek. Károsanyag kibocsájtása csak töredéke a kétütemű motorokénak, ezért környezetbarát.

Lapvibrátorok kiváló teljesítményükkel és megfelelő súlyukkal alkalmasak föld, térkő tömítésére, utak, járdák stb. felújításánál. Ugyancsak alkalmas építkezéseken az alapozás menti munkáknál, vagy oszlopok elhelyezésénél. Jellemzői közé tartozik az egyszerű, de nagyon robusztus szerkezet, amely még a nehéz terepviszonyok közötti munkára is alkalmassá teszi. Előnyei közé tartozik továbbá a masszív, egy darabból öntött, öntvény munkatalp, ezáltal minimalizálva a megrepedés lehetőségét (általában a hasonló kategóriájú gépeknél az oldalak hegesztettek). Alakja továbbá kényelmes munkát tesz lehetővé egyenes felületen is.

Fontos a gép kisúlyozottsága és mozgása is, minimális oldalirányú elcsúszással. Ugyanakkor a mozgása csak annyira erőteljes, hogy a kezelő könnyen tudja mozgatni akár előre, akár hátra. A gép komplett standard tartozékokkal van felszerelve robusztus védő keret, minőségi gumitalp, kerekes alváz a könnyű mozgathatóságért. Az alváz könnyen le és felszerelhető.

Betonozás során a kiöntött betont szakszerűen tömöríteni kell. Ez a munkafázis rendkívül fontos, mivel ekkor érhetjük el, hogy a beton megfelelő sűrűségű és szilárdságú legyen. A bedolgozás során csökken a beton levegőtartalma, javul a minősége, valamint a beton teljes egészében kitölti a zsaluzást. A betont tömöríteni kétféle módon lehet: kézi és/vagy gépi tömörítéssel. A kézi tömörítést végezhetjük döngöléssel vagy csömöszöléssel, míg a gépi megoldás betonvibrátor, más néven tűvibrátor segítségével lehetséges.

Scroll to Top

Megnyilt új üzletünk a Margit körúton

Kell egy szerszám?

1024 BUDAPEST MARGIT KÖRÚT 39.