Bérlési kategóriák:

Keresési beállítások:

Kategóriák

Terméktípus

Árkereső

  

Szerszámgép bérlés

Vedd igénybe Szerszámos Józsi gépkölcsönző szolgáltatását!

Akadtak otthon teendők, de nem szeretnél gépparkot vásárolni? Vedd igénybe Szerszámos Józsi gép és szerszámbérlés szolgáltatását, válassz Józsi gépparkjából gépeket szerszámokat! 

Gyorsan össze kellene szerelni egy IKEA-s bútort, fel kellene újítani a lakást, vagy a házkörül a kertben akadtak teendők? Takarítani, szerelni, bontani, építeni szeretnél? Nincsenek szerszámaid?

Józsi széles választékából, gépkölcsönző szolgáltatásánál megtalálod mindazokat a gépeket, amelyekre mindenképpen szükséged lehet. Husqvarna, Bautool, Hikoki, Bosch, Karcher, Hitachi, Makita, Black & Decker, Dedra Ded, Metabo márkákat mind megtalálod! Hát nem praktikus? Kiválasztod a kívánt gépeket és szerszámokat, Józsinak megmondod hogy mennyi időre szeretnéd, házhoz visszük majd miután végeztél vele, elhozzuk tőled. Ez igazán rugalmas!  

Ne pocsékold el a pénzed vacak szerszámokra, ne fizess ki vagyonokat a gépekért, Józsi örömmel kölcsönadja Neked! Takarékoskodj okosan, használj profi gépeket, hogy profi és igényes munkát adj ki a kezeid közül!

Ha elromlott a szerszámod, Józsi megjavítja! Szakszerű szerszámgép szervizünk gondoskodik erről. A kölcsönözhető gépeket és szerszámokat folyamatosan minőség ellenőrzésnek vetjük alá, ezért biztos lehetsz benne, hogy jó gépeket fogsz kölcsönbe kapni!

Megosztás:

Ne maradj le az újdonságokról!

Scroll to Top

Megnyilt új üzletünk a Margit körúton

Kell egy szerszám?

1024 BUDAPEST MARGIT KÖRÚT 39.